Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@06:16:47 GMT

بساط لاتاری باید جمع شود

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۶۰۳۰۸

بساط لاتاری باید جمع شود

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید کسانی که با قرعه‌کشی سالانه وزارت خارجه به آمریکا می‌آیند و شهروند می‌شوند، بهترین‌های کشورشان نیستند و این برنامه به یک فاجعه برای آمریکا بدل شده و باید زودتر بساطش جمع شود. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که در کمپ‌دیوید به سر می‌برد، امشب در یک کنفرانس خبری زنده در برابر خبرنگاران حاضر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کنفرانس پس از رایزنی ترامپ و تیم سیاسی و امنیتی‌اش با رهبران کنگره در اقامتگاه کمپ‌دیوید برگزار شد. در ابتدای این کنفرانس، «پاول رایان» رئیس مجلس نمایندگان از دستاورد‌های بزرگ ملت آمریکا در سال ۲۰۱۷ (سال زمامداری ترامپ) و طرح‌ریزی برنامه‌های جدید برای افزایش سهم مردم آمریکا از رونق اقتصادی این کشور، سخن گفت.

ترامپ هم البته از تلاش برای تقویت ارتش کشورش و جلوگیری از ورود مواد مخدر به آمریکا در سال ۲۰۱۸ سخن گفت.

در بخش سوال و جواب رئیس‌جمهور آمریکا و خبرنگاران کشورش، ابتدا نظر ترامپ در خصوص کتاب «آتش و خشم» پرسیده شد؛ کتابی که در خصوص رفتار نابهنجار ترامپ در طی یک سال زمامداری در کاخ سفید نوشته شده و آقای رئیس‌جمهور را به شدت عصبانی کرده است.

ترامپ در رد مسائل مطرح‌شده در این کتاب گفت: «من به یکی از بهترین دانشگاه‌های این کشور رفتم؛ میلیارد‌ها دلار پول درآوردم، ۱۰ سال در تلویزیون بودم و فقط با یک‌بار نامزدی، رئیس‌جمهور آمریکا شدم.»

وی همچنین نویسنده این کتاب را به پیروی از خبرنگارانی که «اخبار جعلی» در خصوص موفقیت‌های وی منتشر می‌کنند متهم کرد. ترامپ همچنین گفت: «این خوب نیست که هر کس هر چیزی به ذهنش می‌رسد بتواند منتشر و کشور را ضعیف کند؛ بهرحال تکرار می‌کنم: نوشته‌های این کتاب، رویاپردازی است و من هیچ‌گاه با این فرد (نویسنده کتاب) در کاخ سفید ملاقات و مصاحبه نکرده‌ام.»

سوال بعدی در خصوص دیپلماسی المپیکی دو کره بود. روسای جمهور دو کره اخیراً از لزوم گفت‌وگوی دولت‌مردهایشان با یکدیگر در خصوص نحوه حضور ورزشکاران کره شمالی در المپیک زمستانی کره جنوبی سخن گفته‌اند.

ترامپ گفت: «رئیس‌جمهور کره جنوبی با من تماس گرفت و بخاطر موضع سرسختانه‌ام (در قبال کره شمالی) تشکر کرد. می‌دانید! ۲۵ سال اخیر، همه چیز دیدیم غیر از اتخاذ موضعی سخت.»

ترامپ در مقام کوتاه نیامدن از تهدیدات، موضعی که سال‌ها پیش در برنامه «در پیشگاه رسانه‌ها» اتخاذ کرده بود را یادآور شد و گفت: «تا وقتی رفتار آن‌ها (کره شمالی) تغییر نکرده، شما باید رفتار مشخصی داشته باشید و باید برای انجام کاری مشخص آماده باشید.»

ترامپ افزود: «شاید پس از گفت‌وگوی آن‌ها در خصوص المپیک، رویه گفت‌وگو‌های دو کره ادامه یابد و من از این رویه ۱۰۰ درصد پشتیبانی خواهم کرد. ولی بدانید همانطور که خیلی‌ها می‌گویند، اگر سخنان و مواضع سرسختانه من نبود، الان هیچ صحبتی از گفت‌وگو‌های المپیکی نبود.»

یکی از خبرنگاران پرسید: «آیا تمایلی به تماس تلفنی با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی دارید؟» ترامپ پاسخ داد: «مطمئناً، من همیشه به مذاکره اعتقاد داشته‌ام.»

ترامپ در پاسخ به سوالی در خصوص ارتباط میان ستاد تبلیغاتی‌اش و روسیه گفت: «هیچ زد و بندی میان من و روسیه نبود. البته بین هیلاری کلینتون، کمیته ملی دموکرات‌ها و روسیه زد و بند‌هایی بود که البته شما خبرنگاران به آن نمی‌پردازید.»

در انتها، صحبت به برنامه ترامپ برای ساماندهی روند مهاجرت به آمریکا کشید.

ترامپ گفت: «ما خواهان ساخت دیوار (در مرز مکزیک) هستیم. ما می‌خواهیم از شر مهاجرت زنجیره‌ای (هجوم مهاجران به سمت هموطنان سابق خود که حالا آمریکایی شده‌اند) خلاص شویم. ما می‌خواهیم از شر لاتاری خلاص شویم.»

لاتاری یا همان قرعه‌کشی برای ویزای گرین کارت آمریکا، برنامه‌ای است که از سال ۱۹۹۰ و بر اساس قوانین داخلی این کشور و به مجری‌گری بخش کنسولی وزارت خارجه آمریکا راه افتاده است.

در این برنامه، برای ملیت‌هایی که مسیر مهاجرتشان به آمریکا هموار نیست، سهمیه‌هایی در نظر گرفته می‌شود و هر سال ده‌ها هزار نفر از طریق لاتاری وارد آمریکا می‌شوند.

ترامپ در مذمت لاتاری گفت: «لاتاری یک مصیبت است. حکم عقل و منطق هم این است که آن‌ها (کشور‌های مبدأ) بهترین‌هایشان را برای ما نمی‌فرستند. باید از شر لاتاری خلاص شویم.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد

همزمان با سفر آنتونی بلینکن وزیرخارجه ایالات متحده به عربستان سعودی و مطرح شدن طرح تازه برای آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها، کاخ سفید روز دوشنبه دهم اردیبهشت در بیانیه‌ای از تماس تلفنی رئیس جمهور آمریکا با رئیس جمهور مصر و امیر قطر خبر داد.

به گزارش انتخاب، بیانیه کاخ سفید تاکید می‌کند رهبران آمریکا، مصر و قطر درباره پیشنهاد تازه‌ای که اکنون برای تضمین آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس فوری در غزه روی میز است، گفتگو کردند.

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد که کشورش به همراه مصر و قطر برای تضمین اجرای کامل مفاد این توافق پیشنهاد تلاش خواهد کرد.

بایدن از عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهورمصر خواسته‌است تا تمام تلاش خود را برای آزادی گروگان‌های حماس به کار گیرد، زیرا این تنها مانع برای آتش‌بس فوری و امدادرسانی به غیرنظامیان در غزه است.

رئیس جمهور آمریکا همچنین بر اهمیت حفاظت از جان غیرنظامیان و اطمینان از اینکه فلسطینی‌ها به مصر یا هر مکان دیگری خارج از غزه آواره نمی‌شوند، تاکید کرده‌است.

رهبران این سه کشور همچنین «ابتکارات جاری» برای افزایش جریان کمک‌ها برای نجات جان مردم غزه را بررسی کردند. آن‌ها موافقت کردند که به طور مستقیم و از طریق تیم‌های خود در روز‌های آینده از نزدیک هماهنگ باشند.

دفتر ریاست جمهوری مصر نیز روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور این کشور در تماسی تلفنی با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، درباره آخرین تحولات در مذاکرات بر سر آتش بس در غزه و خطرات تشدید تنش نظامی در رفح گفتگو کردند.

در این بیانیه با اشاره به خطر تشدید تنش نظامی در رفح تاکید شده‌است که حمله به رفح می‌تواند فاجعه کنونی را به یک بحران انسانی بدتر تبدیل کند که بر ثبات و امنیت در منطقه تاثیر می‌گذارد.

در این گفت‌وگوی تلفنی السیسی، با بررسی تلاش‌های فشرده مصر در این زمینه، بر ضرورت دسترسی کامل و کافی به کمک‌های بشردوستانه در غزه تاکید کرد.

آنتونی بلینکن وزیرخارجه آمریکا که در حال حاضر در عربستان سعودی بسر می‌برد در توییتی از دیدار خود با نمایندگان امارات متحده عربی، قطر، مصر، اردان و سازمان آزادی‌بخش فلسطین خبر داد.

بلینکن تاکید کرده‌است که در این دیدار درباره نقش آمریکا دربرقراری صلح و امنیت پایدار در منطقه و تلاش‌هایی که درباره آزادی گروگان‌ها و دستیابی به آتش بس صورت می‌گیرد، سخن گفته‌است.

بلینکن روز دوشنبه همچنین گفت که امیدوار است حماس پیشنهاد «فوق‌العاده سخاوتمندانه» برای توقف حمله اسرائیل به غزه در ازای آزادی گروگان‌ها را بپذیرد.

به گفته او، «حماس پیشنهادی از سوی اسرائیل دریافت کرده که فوق‌العاده سخاوتمندانه است. در این لحظه تنها چیزی که بین مردم غزه و آتش‌بس ایستاده است حماس است».

وزیر خارجه آمریکا افزود: «آن‌ها باید تصمیم بگیرند و باید سریع تصمیم بگیرند. امیدوارم که تصمیم درستی بگیرند.»

گزارش‌ها حاکی است که قرار بود هیئتی از حماس روز دوشنبه به مصر برود که همراه با قطر در حال میانجیگری برای دستیابی به توافقی است که باعث توقف حملات اسرائیل و آزادی گروگان‌ها شود.

دیگر خبرها

  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا