Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یاهو نیوز، بیمارستانی در کالیفرنیای آمریکا، پس از شکسته شدن یخچال نگهداری، مجبور به تزریق اورژانسی ۸۵۰ دوز واکسن کووید-۱۹ شد.

یک مرکز پزشکی در "اوکیا ولی" در حال ذخیره‌سازی واکسن شرکت مدرنا بود که فریزر مخصوص آن در ساعت ۲ بامداد خراب شد.

کارمندان بیمارستان حدود ساعت ۱۱:۳۰ صبح متوجه خرابی فریزر شدند و از آنجا که این واکسن تنها ۱۲ ساعت در دمای اتاق باقی می‌ماند، فقط ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ ساعت فرصت داشتند تا افراد بیشتری را واکسینه کنند.

این شرایط اضطراری زمانی به هرج و مرج تبدیل شد که با سقوط یک دستگاه تریلر بزرگراه شمالی سانفرانسیسکو نیز مسدود شد و نقل و انتقال واکسن ها را مختل کرد.

مسئولان تصمیم داشتند واکسن‌ها را به دست خانه‌های سالمندان، اداره بهداشت عمومی و زندانیان برسانند.

در این شرایط بود که به فکر استفاده از شبکه‌های اجتماعی افتادند و به مردم اطلاع دادند تا افراد واجد شرایط به بیمارستان مراجعه و خدمات واکسیناسیون را دریافت کنند.

به این صورت دوزهای باقیمانده طی دو ساعت استفاده شد. برخی افراد این موقعیت را "شبیه به برنده شدن در لاتاری " توصیف کردند زیرا تا حداقل دوماه دیگر انتظار دریافت واکسن را نداشتند.

در شرایط عادی، واکسن‌هایی که در اختیار مراکز درمانی محلی قرار گرفته است به علت محدودیت، بر اساس اولویت‌بندی گروه‌های پرخطر تزریق می‌شوند.

باوجود شرایط غیرمنتظره، برای همه افراد واکسینه شده کارت واکسیناسیون و دوز دوم در ۲۸ روز بعد تنظیم شد.

به نظر می‌رسد با ورود گسترده واکسن به سایر کشورها نیز چنین تجربیات اجتناب‌ناپذیری تکرار شود.

کد خبر 578261 برچسب‌ها كروناويروس مدیریت بحران آمریکا واکسن بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس مدیریت بحران آمریکا واکسن بیماری بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال